Bli medlem

Genom att bli medlem i Regnbågsfyren r.f. stödjer du inte bara vår verksamhet, du får också tillgång till de aktiviteter som föreningen ordnar. Alla som vill stödja Regnbågsfyren är välkomna att bli medlemmar!

Medlemsavgift 20 €/verksamhetsår
Arbetslösa, studerande, vård- och föräldralediga, personer under 18 år och pensionärer 1 €/verksamhetsår

Som medlem får du inträdesrabatt på föreningens fester, rätt att delta i föreningens olika arrangemang och aktiviteter, medlemsutskick per mejl eller post, samt rösträtt och valbarhet vid styrelseval.

Att det inte längre är gratis för arbetslösa, studerande, pensionärer mfl beror på Mariehamns stads bestämmelser. Staden godkänner endast de som betalat för medlemskapet som medlemmar, och grundbidraget som föreningarna sedan beviljas baseras på antalet betalande medlemmar. Vi hoppas att summan inte upplevs som varken betungande eller retlig, och att du ska vilja fortsätta som medlem i Regnbågsfyren. Du behövs!

För att vi skall kunna kontakta dig och skicka nyhetsbrev, ber vi dig att förutom att betala in medlemsavgiften till Regnbågsfyrens konto på Andelsbanken FI44 5578 0420 1207 93 med referensnummer 20200, även fylla i följande formulär.

Du kan även mejla följande uppgifter till info(a)regnbagsfyren.ax. Observera även att medlemsregistret inte är offentligt och att inga namn kommer att lämnas ut till någon! Observera också att mejllistorna INTE visar övriga medlemmars mejladresser.