Åland Pride 2020

Regnbågsfyren rf utlyser ÅLAND PRIDE 2020 24-30 augusti, vi firar jämlikhet och kärlek under en härligt färgstark och trevlig vecka.

Även om undantagstillstånd fortfarande skulle råda kommer Regnbågsfyren utlysa Åland Pride i augusti, då vi är övertygade om att behovet av att prata och reflektera kring olika saker kommer att bestå, likaså behovet att belysa frågor ur nya perspektiv. Dessutom behöver vi påminna oss själva och varandra om medmänsklighet, mänskliga rättigheter och framtidstro, särskilt i dessa tider. Och om undantagstillståndet är hävt, ja då kör vi på som vanligt med parad, program på torget, liveföreläsningar och andra delevenemang!

Vi ser att vi har goda möjligheter att uppmärksamma Åland Pride trots omständigheterna, också om massevenemang ännu inte skulle vara tillåtna i slutet av augusti. Vi kommer anpassa oss efter möjligheterna och välja former av aktiviteter för att tillsammans med våra samarbetspartners nå ut på bästa sätt. Här kan ni se vilka som hittills bekräftat sin medverkan!

Genom att stöda Åland Pride är våra stolta samarbetspartners delaktiga i arbetet för ett HBTQIA-sensitivt Åland. Företagen, arbetsplatserna, föreningarna och organisationerna synliggör att inkludering är en självklarhet och att de bemöter sina kunder, klienter, brukare och anställda med respekt och kunskap. Åland Pride är hela Ålands angelägenhet, kom med du också! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s